Altijd het beste van de markt

Böhler lasdraad

Wanneer je op zoek bent naar Böhler lasdraad wat voldoet aan de laatste technieken voor het lassen dan ben je bij lastechniekrijnmond.nl aan het goede adres, alle materialen die je gebruikt voldoen aan de laatste eisen om de beste las te krijgen. Naast de kwaliteit is het natuurlijk ook zeer belangrijk dat je er veilig mee kunt werken, een goede las is immers ook een veilige las. In de webshop vind je vele verschillende soorten lasdraad, van gewoon tot gevulde lasdraad.

Veilig werken

Werken met een Böhler lasdraad betekent ook veilig werken, alle materialen die worden gemaakt door het merk voldoen aan alle eisen die eraan worden gesteld. De meest actuele norm is de ISO norm die wordt gehanteerd, ook de prijzen van de verschillende draden zijn voordelig bij lastechniekrijnmond.nl te koop. Weet je nog niet precies wat je nodig hebt, of heb je andere vragen over lasdraad ben je altijd welkom om al je vragen te stellen.

Böhler lasdraad

Diameters lasdraad

Je kunt niet zomaar met iedere diameter Böhler lasdraad gaan lassen, eerst moet je kijken welk materiaal gelast moet worden en welke percentages stroom heb je hierbij nodig. Over het algemeen kun je aanhouden dat hoe meer stroom je nodig hebt om te lassen, hoe dikker de diameter van het lasdraad moet zijn. Maar het heeft ook te maken met de materialen, plaatmateriaal heeft een hele andere benadering nodig dan staal bijvoorbeeld. Zo zijn er een aantal basiselementen waarmee je rekening moet houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *