Je woning is verbouwd

Hollewandplug

Je bent al een hele tijd aan het verbouwen in je woning en het einde nadert, wanden erbij gezet van regelwerk met gipsplaat. Perfect om een wand te bouwen, echter nadeel is wel dat je niet eenvoudig een leuk schilderij op kunt hangen. Door gebruik te maken van een hollewandplug is het eenvoudig om toch iets stevig op te hangen, wat met een normale plug niet lukt zal met deze plug eenvoudig wel slagen. De plug is niet alleen te gebruiken voor gips, maar ook voor andere holle wanden.

Hollewandplug

Vooraf niet te zien

Het is niet altijd te zien hoe een muur er aan de binnenkant uitziet, het is daarom verstandig om altijd een hollewandplug bij je te hebben wanneer je aan het klussen of verbouwen bent. Vergeet niet een hollewandplug tang erbij te kopen, omdat je anders niet de plug kunt bevestigen. In de webshop van techwinkel.nl verkopen ze de pluggen, maar ook de tang zodat je direct gereed bent om te klussen. De tang heb je namelijk nodig om te zorgen dat de vleugels achter de wand blijven haken.

Ook perfect voor andere pluggen

Naast een hollewandplug die overigens van uitstekende kwaliteit is, kun je in de webshop van techwinkel.nl verschillende andere pluggen kopen. Wat je ook koopt in de webshop, alle producten zijn van uitstekende kwaliteit zodat je ook perfect werk kunt leveren. Bij het verwijderen van de plug is het niet gemakkelijk om de complete plug uit de muur te krijgen, boor de plug in en verwijder de plug om zo het gat dicht te kunnen smeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *